Begrenset framkommelighet fredag 23.august

På grunn av sykkelrittet Ladies Tour of Norway vil det være begrenset fremkommelighet i Askim mellom kl 1730 og 1830 fredag 23. august.

I Tidsrommet fra ca 1720 til ca 1900 vil det være helt umulig å komme seg til Askimhallen med bil. Alle veier vil være stengt. Det oppfordres derfor til at de som kommer kjørende er ute i veldig god tid.  

Vi  oppfordrer derfor bilistene til å parkere på P-plassen til Felleskjøpet, Løkenveien 4 eller på Askim ungdomsskole, Løkenveien 30. Fra disse to P-plassene må dere gå i ca 5 minutter til Cirkel Q stasjon i Eidsbergveien 11. Fra Cirkel Q stasjon vil det gå Shuttelbuss til Askimhallen.

Bussen vil gå kontinuerlig fra ca kl 1700 til ca 2030. Fra Cirkel Q stasjon er det ca 15 minutter å gå til fots.

Det vil være masse aktivitet i Askim sentrum fra 1730 til ca 1900 da syklistene med følgebiler vil passere gjennom sentrum tre ganger. Benytt anledningen til å se på noen av verdens beste kvinnelige syklister.

Se vedlagt kartlink

https://bikemaster.no/kart_v10_il.asp?cid=11629&cs=PFqmd9

Link til etappen med fokus på Askim:

https://bikemaster.no/a.asp?c=11647&cs=aMK6ft

For de som skal til Trøgstadhallen må dere kjøre E18 til Mysen og videre på  RV 22 mot Skjønhaug og Trøgstadhallen.  Det vil være noe forsinkelse i trafikkavviklingen fra ca 1715 til 1745. Dette gjelder fra avkjøringsrampen ved Momarken  og mot Skjønhaug (Tøgstadhallen). Trafikken vil stoppes når bilkolonnen og syklistene passerer. Deretter åpnes det for trafikk igjen.

Se kartlinken

Kartlink for  Mysen og Trøgstad

https://bikemast er.no/a.asp?c=11648&cs=c4VhbL