Karoline Dyhre Breivang til Smaalenene cup

Karoline Dyhre Breivang kommer til Smaalenene cup for å holde et én time langt foredrag søndag klokken 12 i Askimhallen. Hun vil også være tilstede under noen premieutdelinger.

Karoline Dyhre Breivang. Foto: Athrnas

Dyhre Breivang har vært aktiv og profesjonell håndballspiller siden 2000. Med utgangspunkt i egne erfaringer snakker hun engasjerende om hvordan man skaper et vinnerlag og hvordan man håndterer motgang.

Med sine 305 landskamper er den tidligere håndballspilleren Karoline Dyhre Breivang lagspilleren med flest landskamper uavhengig av kjønn og idrett.

Etter 14 år på det norske håndballandslaget og 18 år i eliteserien er hun en av landets mest meriterte håndballspillere, og har vunnet alt som er mulig å vinne. Merittlisten med landslaget inkluderer bl.a. to OL-gull, ett VM-gull og fem EM-gull. Med Larvik Håndballklubb har Karoline vunnet 12 seriegull på rad, kun tapt én seriekamp og vunnet ett Champions League-gull.

Gjennom alle disse årene i to sterke vinnerkulturer har Karoline erfart hva som skal til for å gjenskape suksess gang etter gang, og hun har selv hatt en nøkkelrolle i å opprettholde og utvikle disse vinnerkulturene. Karoline er kjent for å motivere og å få det beste ut av både seg selv og sine lagvenninner. Dette resulterte i at hun fikk prisen som «Årets Lagspiller» på idrettsgallaen i 2012. Hun har også vært kaptein for håndballjentene i to mesterskap.

Selv om karrièren stort sett har bestått av suksess har hun også måttet takle motgang.  Etter å ha blitt satt ut av landslaget våren 2011 kom hun sterkt tilbake og gjorde sitt beste mesterskap i desember samme år hvor Norge vant VM-gull.